tiistai 9. kesäkuuta 2009

Magnolia Bakery








Halusin ehdottomasti esitellä tämän ihanan pikkuruisen leipomon, joka sijaitsee lempikaupunginosassani Greenwich Villagessa. Tämä pieni leipomo on nimeltään Magnolia Bakery ja se sijaitsee osoitteessa 401 Bleecker @ West 11th Street. Sinkkuelämää- sarjassa mussuteltiin tämän leipomon muffinsseja ja sarjan myötä tästä leipomosta tuli niin suosittu, että nykyisin minimimäärä minkä muffinsseja voi ostaa on 30 kappaletta! Pääsin itsekin maistelamaan noita ihanuuksia, kun osallistuin Sex and the City tourille. Meille oli myös "anottu" erikoislupa ostaa mukaamme vain yhdet muffinssit. Itse jätin tämän mahdollisuuden käyttämättä, koska mielestäni kierroksella tarjotussa muffinsissa oli aivan tarpeeksi makeutta yhdelle päivälle.

3 kommenttia:

Pyjama kirjoitti...

melkein taju lähti, vaikka maha onkin täynnä hampurilaista, joita K teki tuossa muutama tunti (siis vieläkin on masu täysi!). Mutta AIVAN ihania herkkuja.

Lots of polka dots kirjoitti...

Herkullinen paikka!! Oisin varmaan ostanu sen 30 muffinssia jos en ois saanu muuten maistaa niitä. Vai tekee se mies sulle purilaisia..ihana mies! :)

Varpu kirjoitti...

Namnam! <3