torstai 22. tammikuuta 2009

Mikä mulla on?


Onko värit iskeneet kauppalistan kautta ruokakaappiinikin? No ei vaan, tämä Anna Manna oli pakko ostaa koska tämä on niin hieno pakkaus! Kaikki retro ja nostalgia puree minuun. Saatan ostaa jonkun tuotteen pelkän pakkauksen takia. Näitäkin pakkauksia oli monta erilaista, hyvä etten lappanut kaikkia kärryyni. Minusta on ihanaa, kun joitakin vanhoja tuotteita on otettu uudelleen tuotantoon tai vaihdettu pakkaus vastaamaan alkuperäistä.Tämä Anna Manna on tainnut kyllä olla aina tällaisessa paketissa. Tähän aiheeseen liittyen voi myös käydä monta mielenkiintoista keskustelua. Muistatteko Pina colada limpparin? Salmiakki Hubba Buban? Toffikset jne jne...

4 kommenttia:

Pyjama kirjoitti...

Mä tykkään kanssa noista mannapuuropaketeista. Tosin tykkään myös mannapuurosta. :D Ja muistan, että äiti teki sitä suklaamannista joskus.

Saat linkin näin: kirjoita teksti (sana tms jonka haluat linkiksi) ja maalaa se. Sitten painat sitä linkin näköistä nappia ja siihen tulee kenttä, johon kirjoitat koko osoitteen, mihin haluat linkin viittaavan.

Hilja kirjoitti...

Joo muistan salmiakkihubbabubban! Sitte sitä piti tunkea melkein koko paketti kerralla suuhun.. ihme ettei tukehduttu lapsena..

Lots of polka dots kirjoitti...

Kiitos Päivi!

Hilja, Kiitos kun kävit kommentoimassa, löysin kivan blogisi!Tulen varmasti jatkossakin vastavierailulle! Minäkin ihailen Miina Äkkijyrkkää ja olen ylpeä oman kotikaupunkini naisesta, Ulla Lehtosesta! Kerään myös kiviä, simpukoita ja käpyjä sun muuta..ja harrastan jääkakkujen tekemistä!:)

Pyjama kirjoitti...

Arvaapa mitä huomasin tänään. Että Anna Mannasta on tullut NALLE MANNA! Ihan samanlainen paketti, mutta Annan tilalla lukee nalle.